Falconry Forum (IFF)


Go Back   Falconry Forum (IFF) > NON ENGLISH SPEAKING FALCONRY FORUMS > Internacionalen Forum za Sokolarstvo

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21-01-2008, 09:34 AM
Sokoly's Avatar
Sokoly Sokoly is offline
Ognen - Section Moderator
Passage
 
Join Date: Jun 2005
Location: Skopje
Posts: 1,842
Default Добредојдовте

Почитувани членови на интернационалниот соколарски форум, за првпат имаме ексклузивна можност да го користиме истиов и за постирање на текстови на македонски јазик.

Уживајте во прекрасната уметност во ловот со птици грабливки, и во текстовите кои ќе Ви помогнат да стигнете до многу информации.

Соколи-Sokoly
Reply With Quote
  #2  
Old 25-01-2008, 01:55 PM
Sisak Goshawk's Avatar
Sisak Goshawk Sisak Goshawk is offline
Brancher
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sisak
Posts: 497
Default Re: Добредојдовте

Pozdrav iz Hrvatske!!!!!

Reply With Quote
  #3  
Old 26-01-2008, 09:39 AM
Jastreb's Avatar
Jastreb Jastreb is offline
Viktor - Moderator
Haggard
 
Join Date: Nov 2004
Location: Karlovac, Croatia
Posts: 6,026
Default Re: Добредојдовте

Äivjeli dečki

Pozdrav Viktor
__________________
www.hrvatskisokolarskiklub.hr

Croatian Goshawker
Reply With Quote
  #4  
Old 26-01-2008, 08:25 PM
Pavel Yakimov's Avatar
Pavel Yakimov Pavel Yakimov is offline
Brancher
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sofia
Posts: 466
Default Re: Добредојдовте

Ogi, Viki, De ste be Drugari!!!!!

Sokolarski pozdrav iz Bugarska!!!!


Jivi i zdravi!


Pavel

Www.sokolarstvo.eu
Reply With Quote
  #5  
Old 27-01-2008, 08:29 PM
Jastreb's Avatar
Jastreb Jastreb is offline
Viktor - Moderator
Haggard
 
Join Date: Nov 2004
Location: Karlovac, Croatia
Posts: 6,026
Default Re: Добредојдовте

Dr× se Pavel prijatelju
__________________
www.hrvatskisokolarskiklub.hr

Croatian Goshawker
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2008, 11:31 AM
Perceval Perceval is offline
Egg
 
Join Date: Jan 2006
Location: Skopje,Macedonia
Posts: 45
Default Re: Добредојдовте

Ова е одлично, а јас тек сега го приметив. Не ми се верува. Поздрав до сите соколари, посебно Македонските.
Reply With Quote
  #7  
Old 20-02-2008, 04:56 PM
Pavel Yakimov's Avatar
Pavel Yakimov Pavel Yakimov is offline
Brancher
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sofia
Posts: 466
Default Re: Добредојдовте

Оги,
може би ще пътувам към теб около 6-ти март. Ще ти се обадя предварително, когато науча и може да се видим.

Павел
Reply With Quote
  #8  
Old 24-02-2008, 09:27 PM
Hayabusa's Avatar
Hayabusa Hayabusa is offline
Brancher
 
Join Date: Dec 2007
Location: Skopje
Posts: 344
Default Re: Добредојдовте

Pozzzdravdo site odlicno
Reply With Quote
  #9  
Old 03-03-2008, 08:10 AM
Sokoly's Avatar
Sokoly Sokoly is offline
Ognen - Section Moderator
Passage
 
Join Date: Jun 2005
Location: Skopje
Posts: 1,842
Default Re: Добредојдовте

Здраво на сите,
навистина ми е драго што се собравме на форумов. Идеална можност за сите оние кои не се комотни доволно со англискиот јазик а сакаат да стигнат до информации за најбитната споредна работа во нашиот живот "соколарството".
Поздрав и Ви посакувам пријатна дружба...
Sokoly
Reply With Quote
  #10  
Old 26-03-2008, 09:51 PM
Hayabusa's Avatar
Hayabusa Hayabusa is offline
Brancher
 
Join Date: Dec 2007
Location: Skopje
Posts: 344
Default Re: Добредојдовте

Zdravo
pozdrav do site dali nekoj moze da mi kaze so koja brzina leta accipiter gentilis koga go brka svojot plen se razbira od RAKA pusten.Ikoj e najdobar trening za niv
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.